Drejtori i intelegjencës amerikane Dan Coats flet për tentim ndikimi në zgjedhjet për Kongres nga Rusia…

Drejtori i shërbimit të inteligjencës amerikane Den Koasts ka thënë se fuqi të jashtme ,duke përfshirë Rusinë,Kinën dhe Iranin ,kanë tentuar të ndikojnë në votuesit amerikanë gjatë zgjedhjeve për Kongres në nëntor.

Megjithatë,ai tha se nuk kishte prova për ndonjë depërtim në sistemet e votimit në SHBA, raporton Reuters.

Koasts tha se komuniteti i inteligjencës nuk e vlerëson ndikimin e përpjekjeve të sherbimeve të huaja në rezultatet e zgjedhjeve./Pi

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close