Kampanja ” paraelektorale” e PDK në krye me liderët e saj ka vazhduar edhe sot .Gjilani ishte stacioni i radhës

Kampanja ” paraelektorale” e PDK në krye me liderët e saj edhe qendror edhe lokal,ka vazhduar edhe sot ,nëpër Kosovë edhe atë në Gjilan.

Jashtë para ndërtesës së teatrit të Gjilanit ku edhe po mbahej ky tubim shiheshin,një numër i policëve që kujdeseshin për rendin,në orët e parambrëmjes si dhe në hyreje ku kujdesi për rendin i ishte lënë një firme sigurimi.alla ishte e mbushur përplot si me simpatizantë po ashtu edhe me kurreshtarë.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close