Edhe një storie suksesi i bashkatdhetarëve tanë në Zvicer

Edhe një storie suksesi e bashkatdhetarëve tanë në Zvicer
Është një storie tjetër e integrimit të suksesëshem të njerzëve tanë në vendet ku kanë emigruar dhe në shoqëritë përkatëse të atyre vendeve.Në të vërtetë bëhet fjalë për qiftin Linditë Arifi-Sermaxhaj dhe Alban Sermaxhaj,të cilët pas kohë dekadash qëndrimi në Zvicer kan arritë që të bëjnë më të mirën për ekonominë dhe të ardhmen e familjes së tyre.Në fakt kanë marrë nën menagjimin tyre vendin e punës shumë vjeqare të Linditës Café Bürgi.Edith Bürgi pronarja e vjetër,e cila i takon një familje e cila kishte edhe një puntori çokolatash dhe pastiçerie në Pfyn nën drejtimin e burrit të sajë Albert Bürgi i cili para një viti kish ndrrue jetë ka fjalë të mira për Linditën.Ajo thotë -Linda nuk është e pa njohur për myshterinjtë tanë.Në fakt atë e duan të gjithë.Dhe i gëzohet z.Edith kësaj trashëgemie të zgjedhur nga ajo.

11899972_692563047553946_4464609565096318578_n
Për këtë gjë kishin raportuar edhe mediumet gjermanofone,lokale zvicrane!

11057606_961068620623596_9037236990843970968_n
Ky restaurant dhe një kohësisht edhe shitore ëmbëlsirash që nga 1 shtatori ka fillue punë me emër të ri «Café Restaurant Traube» dhe me drejtues të rinj.Albani dhe Lindita!

11988546_961069133956878_1447221288027019501_n

Nga Xhelil Arifi

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close