Mos flini gjumë në jastëk pambuku

Jastëkët janë të rëndësishëm për gjumin e njeriut.Varet nga ta se si e bëjmë gjumin e natës.por jo vetëm!

Jastëkët e mëndafshit janë zgjidhja më e mirë për orët e gjumit, ose atë që ndryshe njihet si “ilaçi” i bukurisë tek femrat!

Sipas ekspertëve të kujdesit ndaj lëkurës, materiali i mëndafshit ul fërkimet me fytyrën gjatë kohës që ju flini, gjithashtu redukton acarimin e lëkurës, flokëve dhe shtimin e rrudhave.

Jastëkët e pambukut thuhet se kapin lëkurën tuaj sepse nuk e lejojnë atë që të rrëshqasë.

Nga ana tjetër, jastëkët, çarçafët e mëndafshit e lënë lëkurën tuaj të marrë frymë, duke mos e tërhequr lëkurën.

Shtrirja me fytyrë poshtë në jastëk gjithashtu mund të shkaktojë plakje.

Mos vëni kryet në jastëk me material pambuku sepse ky material nuk absorbon vajrat natyral apo kremrat që ajo vendos në fytyrë përpara se të fle gjumë.

Por, a mund me të vërtetë të paguani një çmim për bukurinë tuaj dhe për parandalimin e rrudhave?

Gjëja e parë që duhet të bëni është pikërisht kjo: zhdukni jastëkët e pambukut nga

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close