Uji i gazuar i dëmshëm apo jo?!!

Çfarë mund të thuhet për të thënat se uji i gazuar nuk është i mirë për eshtrat dhe dhëmbët.Dhe ka të tillë që nuk u pëlqen të pinë ujë të pa gazuar dhe shpesh konsumojnë atë të gazuar,edhe pse janë të vetdijshëm se ka të thëna se ai nuk…

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close