MALI GRAMOZ

POL ELYAR I ashpër ngrihet mali Gramoz Por njerëzit malin e zbutin. Barbarët i vrasim, i futim nën dhe Që nata të bëhet e shkurtër. Më budallenj se baruti i tyre i zi Na qenkan barbarët tanë. Ata s’na njohin, s’e dine njeriun. S’ia…

GURI

Nehas SOPAJ Lexo, nëna ime, këtu, në këtë gurë Të fortë – dhembjen Dhe heshtjen tonë. Lexo kohën e thikës dhe barotit Lexo, nëna ime, këtu, në këtë gurë Vdekjen dhe lindjen tonë. Lexo kohën e kuajve, dhelprave, Gjarpërinjve, guacave,…

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close