Browsing Category

Bota

Barbados bëhet republika më e re në botë

Barbadosi e ka larguar zyrtarisht Mbretëreshën britanike, Elizabeta II nga pozita e udhëheqëses së shtetit dhe është bërë republika më e re në botë. Në një ceremoni të zhvilluar në kryeqytetin Brixhtaun, Dama Sandra Mason është betuar si…

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close