Browsing Category

Fokus

SABRI GODO PËR DISIDENCËN

Brenda vetes së tij mund të ketë qenë disident shumëkush. I zoti ishte ai që dinte ta mbulonte këtë, të mos e shfaqte me fjalë apo më keq me shkrim. Kishte edhe njerëz të rëndomtë që i shërbenin me ndërgjegje regjimit e që ishin të bindur…

B-H i duhen parime demokratike e jo nacionaliste

Përfaqësuesi i Lartë Ndërkombëtar në Bosnje-Hercegovinë, Christian Schmidt, duhet të promovojë denacionalizimin dhe demokratizimin e këtij shteti. Por në këtë rrugë do të ketë pengesa të mëdha, mendon Marion Kraske. Ministri i Brendshëm i…

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close