Browsing Category

Shkencë & Life

Lepujt ”shohin” me hundë?

ATSH/ – Vrimat e hundës së lepurit janë të angazhuara vazhdimisht në aktivitet spazmatik, shkruan focus.it. Lëvizja e vazhdueshme i lejon kafshës të kontrollojë sasinë e ajrit të thithur dhe, në ditët më të nxehta dhe për të rregulluar…

Çfarë është djegia e stomakut?

ATSH/ – Urthi është një ndjesi acarimi dhe dhimbjeje, ndonjëherë shumë intensive, që ndihet në lartësinë e sternumit, shkruan focus.it. Urthi është simptoma më tipike e atyre që vuajnë nga refluksi gastroezofageal, pra kthimi i ushqimit…

Çaji të cilin duhet ta pini çdo ditë

Hulumtimet e kryera në botë konfirmojnë efektivitetin e një komponenti të çajit të gelbër. Gjegjësisht, nëse e konsumoni këtë çaj çdo ditë, ka shumë mundësi që të mos sëmureni aq lehtë nga disa infeksione virale të rrugëve të frymëmarrjes.

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close