Browsing Category

Shkencë & Life

Qentë nuk janë as besnikë as mirënjohës

Eksperimente të reja tregojnë se qentë nuk janë aspak mirënjohës ndaj të zotëve, por servilë. Prej kohësh dihet se qentë përfaqësojnë një mënyrë shumë të privilegjuar jetese në këtë planet. Afërsinë me njeriun, gjedhët, derrat dhe pulat e…

Mosha më e mirë për shtatzëni

Hulumtuesit në Shkollën e Ekonomisë në Londër, panë të dhënat nga Studimi Millenium Cohort dhe zbuluan se nënat në moshë madhore, veçanërisht ato në të 30-tat, kanë më shumë gjasa të lindin fëmijë inteligjentë sesa ato që kanë fëmijë në…

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close